روش های انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت

برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت و با اینترنت روش های گوناگونی وجود دارد.  انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی موبایل، کامیپوتر، تلویزیون، انتقال تصویر دوربین مدار بسته روی فلش، همچنین انتقال تصاویر ضبط شده دوربین بدون نیاز به اینترنت برخی از رایج ترین روش هایی است که از طریق آن می توان تصاویر را انتقال دهید و در مقالات قبلی به بررسی آنها پرداخته ایم.

در این مطلب قصد داریم روش های متداول برای انتقال دادن تصاویر ضبط شده دوربین مدار بسته بدون نیاز به اینترنت را بررسی کنیم و در دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته به طور کاملا عملی نحوه انجام این کار را بررسی خواهیم کرد.

1.انتقال تصاویر دوربین مدار بسته آنالوگ بدون اینترنت توسط دستگاه DVR

در این روش، انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت توسط دستگاه ضبط کننده فیلم دیجیتال یا DVR و در بستر آنالوگ انجام می شود.

استفاده از دو کابل مجزا برای راه اندازی سیستم آنالوگ کمک شایانی می‌نماید. کابلی که وظیفه انتقال تصاویر دوربین مدار بسته به دستگاه DVR را دارد می بایست از نوع RG11، RG59 یا RG6 در نظر گرفته شود. کابل دوم وظیفه تامین نیروی برق مورد نیاز برای راه اندازی دستگاه را بر عهده دارد.

ضمنا، در صورت پشتیبانی دوربین مداربسته آنالوگ از درگاه POC، امکان انتقال تصاویر و جریان الکتریکی به صورت یکجا فراهم می گردد. در ادامه، با برقراری ارتباط میان این دو کابل و اتصال کابل VGA یا HDMI از دستگاه DVR به نمایشگر، قابلیت تماشا و ضبط تصویر دوربین مدار بسته بدون اتصال اینترنت امکان پذیر می گردد.

نکته: در صورت نیاز به مشاهده تصاویر زنده از محیط پیرامون بدون ضبط تصاویر، می توان با متصل نمودن کابل انتقال دهنده تصویر به لپ تاپ یا کامپیوتر، تصاویر را به صورت 24 ساعته و زنده تماشا نمود.

2.انتقال تصاویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت در کامپیوتر

برای انتقال و مشاهده تصاویر دوربین مدار بسته در شبکه داخلی بدون اتصال به اینترنت، در ابتدا می بایست لپ تاپ یا کامپیوتر خود را به شبکه داخلی یا Local متصل کنید.

در قدم بعدی باید گزینه Active x controls فعال گردد.

برای فعال سازی پلاگین Active x ابتدا مرورگر اینترنت اکسپلورر (Internet Explorer) را اجرا نموده و سپس از بخش منو گزینه Tools را انتخاب و وارد بخش Internet Options شوید. در قدم بعدی در بالای پنجره گزینه Security را انتخاب کرده و سپس بر روی گزینه Custom Level کلیک کنید.

پس از انجام این فرآیند، پنجره مربوط به تنظیمات امنیتی ظاهر می گردد. در پایین صفحه باز شده، تنظیمات مربوط به Active x controls قرار گرفته است. در پایان گزینه Enable یا Prompt را فعال نموده و پس از اطمینان حاصل کردن از اعمال تغییرات انجام شده، بر روی گزینه OK کلیک کرده تا کلیه تنظیمات ذخیره شوند.

پس از طی شدن این مراحل، برای مشاهده تصاویر دوربین مدار بسته کافی است که آی پی دستگاه خود را وارد کرده تا امکان دریافت تصاویر بر روی شبکه داخلی محقق شود.

3.انتقال تصاویر دوربین مداربسته بدون اتصال به اینترنت توسط وایرلس

انتقال تصاویر به صورت وایرلس، یکی دیگر از روش های انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت به شمار می رود. این روش با استفاده از دوربین های مدار بسته مخصوصی که قابلیت انتقال تصاویر بر روی دیگر دستگاه ها را دارند، صورت می گیرد.

در ضمن، این مدل از دوربین های مداربسته با محدودیت مسافت مواجه بوده و امکان انتقال تصاویر تا حدود 100 متر را فراهم می کنند. همچنین، در صورت وجود مانع در مسیر دریافت تصاویر، احتمال ایجاد اختلال در انتقال و دریافت داده ها وجود دارد.

استفاده از این روش برای مکان هایی که از لحاظ امنیتی با محدودیتی مواجه نیستند، توصیه می شود. در غیر این صورت، در صورت حساس بودن مکان مورد نظر، استفاده از دوربین های وایرلس چندان توجیه منطقی نداشته و مشکلاتی را برای کاربر با خود به همراه خواهد داشت.

4.انتقال تصاویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت با استفاده از آنتن های رادیویی

استفاده از آنتن های رادیویی را می توان از دیگر روش های انتقال تصویر دوربین مدار بسته بدون اینترنت برشمرد. آنتن های رادیویی از نوع دیجیتال قابلیت ارسال داده ها تا مسافت های طولانی را دارند.

انتقال تصاویر دوربین مداربسته توسط آنتن رادیویی به دو صورت نقطه به نقطه و چند نقطه به یک نقطه صورت می گیرد. در انتقال نقطه به نقطه، یک نقطه به عنوان مبدا و نقطه دیگر به عنوان مقصد تعریف می شود. برای انتقال تصاویر به این روش نباید هیچ مانعی بر سر راه آنتن وجود داشته باشد.

با استفاده از آنتن رادیویی تصاویر از نقطه مبدا به نقطه مقصد که دستگاه ضبط کننده دیجیتال فیلم (DRV) تعبیه شده، انتقال پیدا می کنند.

این روش انتقال تصاویر برای کارخانه ها و واحدهای صنعتی بزرگ از گزینه های مناسب می باشد. از سوی دیگر، انتقال تصاویر به این روش، غالبا پر هزینه است. چرا که نیاز به خریداری و نصب آنتن هوایی می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *